Welkom bij Van Dijk LeaseAdvies

<

LeaseVeiling

De Leaseveiling brengt vraag en aanbod van nieuw af te sluiten leasecontracten bij elkaar. Een uniek concept! Het concept voorziet door middel van een internetveiling in de scherpste leaseprijs zonder concessies te doen aan voorwaarden en service. Dit in tegenstelling tot veel internet leasemaatschappijen die op basis van uitgeklede voorwaarden direct een leaseprijs calculeren.

De internetveiling van De Leaseveiling neemt maximaal 3 werkdagen in beslag.

Hoe werkt het voor u?

Via de link http://www.deleaseveiling.nl/leaseaanvraag kunt u uw auto samenstellen op basis van de meest actuele gegevens.

Daarnaast hebben wij uw leasewensen nodig, denk hierbij aan:

- Looptijd en jaarkilometrage
- Eigen Risico per schadegeval
- Vervangend vervoer
- Winterbanden
- Brandstofpas

Na het invullen van de aanvraag ontvangt u een bevestiging en nodigen wij leasemaatschappijen uit tot deelname aan De Leaseveiling. Tijdens de veiling zien de leasemaatschappijen realtime de biedingen van de overige leasemaatschappijen, waarbij de mogelijkheid bestaat om hier met een lager bod op te reageren. En omdat van deze mogelijkheid gretig gebruik wordt gemaakt door de leasemaatschappijen, geniet u als klant van de meest concurrerende leaseprijs!

De voordelen voor u:

- Kosteloos
- Altijd scherpste leasetarief tegen door u gestelde voorwaarden
- Efficiënt
- Transparant
- Laagdrempelig
- Altijd op basis van gelijke voorwaarden: “appels met appels”
- De Leaseveiling is onafhankelijk

Bent u geïnteresseerd? Start dan nu uw vrijblijvende aanvraag via De Leaseveiling of neem contact met ons op via http://www.deleaseveiling.nl/het-team