Leaseauto over? Meld hem direct aan!
<

LeasecarXchange

www.leasecarXchange.nl is een onderdeel van Van Dijk LeaseAdvies.

LeasecarXchange bemiddelt in de overname van lopende leasecontracten. Het voortijdig beëindigen van een leasecontract is een kostbare aangelegenheid. Dat er mogelijk elders in het land iemand is die graag die betreffende leaseauto én het leasecontract zou willen overnemen, is dan een goed en kostenbesparend alternatief.

Door uw leaseauto met een overnamebonus aan te bieden op onze website, kunt u al gauw enkele duizenden euro’s besparen!

Op basis van onze ervaring en commitment voor het concept werken we op basis van No-cure No-pay! LeasecarXchange is daarbij meer dan alleen een online marktplaats voor leaseauto’s en leasecontracten. Via een helder stappenplan wordt de overdracht van de leaseauto en leasecontract actief ondersteund. LeasecarXchange kent de ins- en outs van een overdracht, waardoor ze haar klanten veel werk uit handen neemt. Meer info, klik hier (FAQ).

LeasecarXchange mag zich door de jarenlage ervaring in het bemiddelen van lopende leasecontracten toonaangevend noemen in de branche en is inmiddels verder uitgebreid met oplossingen als budgetlease, shortlease en ander maatwerklease, met als resultaat nog minder kosten en meer flexibiliteit. Ook juist de startende ondernemer, die daarom vaak moeilijk door de acceptatie komt, wordt zo geholpen aan passende mobiliteit. Klik hier voor ons huidige aanbod.

Vele grote én kleine leasemaatschappijen hebben hun weg naar LeasecarXchange gevonden en maken dan ook inmiddels al jaren met succes gebruik van onze dienstverlening en verwijzen hun klanten dan ook steevast naar onze website.

Slimmer leasen doe je samen met LeasecarXchange!